Acasă

Bine ati venit pe acest site .
Numele meu este Iuliu Timisan , locuiesc impreuna cu familia mea in Arad , Romania si am ca hobby cresterea cainilor si a porumbeilor voiajori .

Detin caini de rasa din noiembrie 1991 , cand am inceput aceasta minunata activitate numita chinologia cu o femela de Ciobanesc German si un an mai tarziu am achizionat o femela de Rottweiler .
Sunt membru in Asociatia Chinologica Romana cu canisa ” de Malibu ” din anul 1995.
Din anul 2005 am inceput sa cresc si caini din rasa Beagle iar in prezent am 5 caini din aceasta rasa .

Porumbei voiajori cresc din anul 2009 .
In primul an , am participat in cadrul Asociatie Voiajorul Arad , membra a Federatiei Nationale a Crescatorilor de Porumbei din Romania , la zborurile cu puii , iar din anul 2010 particip la toate etapele din planul de zbor .
Pentru a putea castiga la concursurile la care particip si a face performanta la un nivel cat mai ridicat , in anul 2012 construiesc o noua crescatorie mai practica si functionala .
La parter sunt 4 boxe semideschise pentru caini si o magazie pentru prepararea si depozitarea hranei si accesoriilor necesare in chinologie si columbofilie .
La etaj sunt 6 compartimente pentru porumbei : unul pentru matca , unul pentru pui , trei pentru zburatori si inca un compartiment pentru porumbeii albi .

Multumesc familiei mele pentru suportul acordat de-a lungul timpului si doresc , prin alegerile pe care le faceti vizitand in continuare acest site , sa va bucurati impreuna cu mine de acesti minunati prieteni necuvantatori : cainii si porumbeii .